Minőség, megbízhatóság - készülékek 1 év garanciával!

Vizsgázik az Alkotmánybíróság - egyértelműen és nyilvánvalóan Alaptörvény ellenes az NVT módosítása!

Alkotmánybíróság előtt a Fidesz által keresztülvert törvénymódosítás - az elhíresült T/7404 -, (elektromos cigarettákkal kapcsolatos),  mely egyértelműen és nyilvánvalóan sérti az Alaptörvény rendelkezéseit. 

A Jobbik kezdeményezésével, az MSZP képviselőinek aláírásával példa nélküli összefogás bontakozott ki, melynek keretein belül a két párt együttes aláírásaival már az új szabályok szerint kérhető az alkotmánybírósági normakontroll. Fent nevezett törvénymódosítás 4 helyen sérti a Fidesz által alkotott Alaptörvényt, még erre sem figyeltek oda az urak...  Bár ezt mostanában kezdjük megszokni. Nem ismernek sem Istent, sem embert, ha az érdekeik úgy kívánják. S az érdekek ebben az esetben azt diktálják, hogy a gyógyszergyárak, a dohányipar, a trafikos haverok bevételei ne csökkenjenek az elektromos cigaretta térhódításával... A jelenlegi állapot szerint ez be is fog következni.  Az, hogy ebbe pár tízezer magyar ember belehal évente?  Kit érdekel? Legkevésbé az egészségügyért felelős államtitkárt, Ónodi Szűcs Zoltánt, s hűséges vazallusát, Beneda Attilát... De folytatjuk a sort..

 

Olvasd tovább!

 

 

 

 

Rövid összefoglaló az eseményekről:

Tavaly októberben kezdődött az elektromos cigarettát lejárató kampány, egészségünkért felelős államtitkárunk ( Ónodi Szűcs Zoltán )  vezetésével. 

Érdekes végiggondolni azt a tényt, hogy az egészségért felelős államtitkár kardoskodik az e cigaretta ellen, pedig köztudott, hogy sokkal kevésbé ártalmas az egészségre, mint a hagyományos cigaretta!  Saját szavaival: Nem hallottam még róla, hogy az elektromos cigaretta egészségesebb lenne...  Szegény!  Nem valami jól informált ebben a témakörben. Lehet, hogy nem jó székben ül? Lehet, hogy csak így ülhet ebben a székben?  Szokták mondani: van az a pénz... Egészségügyi államtitkárként több tízezer magyar ember halálát okozza...   Némi ellentmondás érződik.  

 

 

Nyilatkozott az ügyben a Korányi, az ÁNTSZ, a Dohányzás Fókuszpont.

 

Horváth Ildikó asszony ( Korányi ) megfelelő komolysággal hordott össze számtalan hülyeséget, de szemlátomást fogalma sem volt róla, hogy mit beszél.  Kiragadott példánk kettő is van, mindkettő nagyon ütős:  

1. Az elektromos cigaretta glicerint tartalmaz, ami a végbélbe való!

2. Az elektromos cigaretta báránybőrbe bújt farkas!

További eszmefuttatásai annyit sem érnek, hogy pazaroljuk rá a betűt..

 

Kivétel nélkül - a legteljesebb szakmai felkészületlenséggel - állították azt, hogy az e cigaretta káros, még a gőze is veszélyes!

 

Az ÁNTSZ is kitett magáért, összeollózott egy olyan tanulmányt, ami kizárólag az elektromos cigaretta ellen felhozott érveket tartalmazza, függetlenül attól, hogy ezeket tételesen cáfolja a tudomány.

Érdekesség az, hogy míg a magyar népegészségügy ezen az állásponton van, addig az angol hivatal pont az ellenkezőjén.  

Angliában leszokást segítő, TB által támogatott eszköz.. Nem tudjuk, mi késztette erre a népegészségügyért felelős hivatalt, de vannak elképzeléseink.

 

 

 

 

 

Mindezek után elkészült a törvénymódosító tervezet,  társadalmi vitára bocsájtották. Egészen pontosan október 19-én jelent meg, s a véleményezésre 2 napot adtak. Rengeteg vélemény érkezett be a minisztériumhoz, ám ezeket teljesen figyelmen kvül hagyták. Ennyit az egyeztetésről. Az EMMI minisztere, Balog úr gondnoksága alatt bekerült a parlamentbe a tervezet, ügyesen összemosva egy, az ápolónők béremeléséről szóló tervezettel, melyet csak együtt lehetett  megszavazni.

 

 

 

Az országgyűlés elnöke a népjóléti bizottságra szignálta ki a tervezetet, az ő feladatuk lett a módosítás szakmai elbírálása.

 

A bizottság honlapján a következő mondatot olvashatjuk:   " Munkánkban kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a civil és érdekképviseleti szervezetekkel való együttműködésnek.  "

Nos. Selmeczi Gabriellának ez a kijelentése merő porhintés. Az előkészítési szakaszban levélben, telefonon is kerestük az elnök asszonyt, a bizottság tagjait, de a fidesz részéről nem érkezett még csak válasz sem...

A bizottsági ülésen szakértőink jelen voltak, ám a fidesz többség nem hallgatta meg őket - a szakértői hozzászólásokat megtiltották. A szavazás kormánypárti voksokkal dőlt el, csak a fidesz képviselői szavaztak igennel, ám ez elég volt.

Az távozó egészségügyi államtitkár kérdéseinkre nem válaszolt, elégedett fejjel csak ennyit vetett elénk:  Nyugodjanak bele....

 

A plenáris szakaszban a kormánypárti képviselők mély hallgatása mellett hallhattunk néhány igaz szót is a Jobbik ( Szávay  István )  illetve az MSZP ( Heringes Anita )  képviselőjétől, akik ékes módon tárták kollégáik elé a tervezet valótlan állításait, de szavaik tudatlan, terméketlen fidesz talajra hullottak... A pártfegyelem működött...

 

Ezek után a dicső fidesz parlament megszavazta a törvénymódosítást, függetlenül attól, hogy néhány helyen sérti az Alptörvényt...

 

Jelen állapot szerint:

Az elektromos cigarettát csak a dohányzásra kijelölt helyeken lehet használni..

Az internetes forgalmazás Magyarországon tilos..

Csak a Nemzeti Dohányboltokban lehet árusítani..

A jelenleg működő vállalkozásokat egyszerűen eltörölték - több száz ember veszti el a munkáját.

 

 

 

 

Vásárlói információk

Visszatérő vásárlóink mindig

TÖRZSVÁSÁRLÓI  ÁRON,

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

rendelhetnek, mely árakat a 

ZÖLD SZÍN JELÖLI! 

 

 

Akciós e-cigi termékek

Elektromos cigi akciók

 

NYEREMÉNYAKCIÓ !

A sorsolás: augusztus 1  !

A nyeremény:

iJust S e cigi kitt

A kalapba azok kerülnek be, akik:

elektromos cigi nyertes

A júniusi szerencsés:

Huszár András

Budapest

 

 

KAPCSOLAT