Minőség, megbízhatóság - készülékek 1 év garanciával!

Elektromos cigihez: Pro Lung Smoke Mate, a tüdőtisztító

Pro Lung Smoke Mate, a tüdőtisztítóA Pro Lung természetes zöldtea kivonatot tartalmazó (magas aktív EGCG tartalom, amit a zöld teából vonnak ki) elektromos cigibe való folyadék, amely antioxidánsként erős rákellenes hatásával védi a tüdőt. Ezen kívül még tartalmazza különböző gyógynövények kivonatát, amelyek javítják az oxigén felvevő képességét a tüdőszövetnek, megkönnyítve így a levegővételt. Ilyen például a mentafű, ami dominál karakteres, erős izével.

A Pro Lung segítségével változtathatunk, javíthatunk szervezetünkön - ilyen pozítiv változás a friss érzés a légutakban, a szájban, segíthet a fertőzések megelőzésében. A tisztább levegő áramlás következtében csökkenti a köhögést és a váladék termelést. A tüdőben aktívvá válik a tüdőszövet, mert a gyógynövényes vegyület belélegzése után újraindul a leépült a sejtek működése, a nem működő sejteket egészséges sejtek váltják fel, a tüdő visszakapja eredeti, egészséges rózsaszín színét. Így az elektromos cigi nem csak egy leszokási alternatívát jelenthet a cigarettázók számára, hanem egy méregtelenítési módszert, egy tüdőregenerálási lehetőséget is.

Ez a folyadék nem gyógyszer, de hasonló elven működik, a zöld tea páráját lélegezzük be használatakor, ez segíti hozzá a szervezetünket a méregtelenítéshez.

Fontos megemlíteni, hogy a Pro Lung minden egyes összetevője megfelel az Egészségügyi Világszervezet élelmiszer-ipari szabványainak.

 

Vásárlói információk

Visszatérő vásárlóink mindig

TÖRZSVÁSÁRLÓI  ÁRON,

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

rendelhetnek, mely árakat a 

ZÖLD SZÍN JELÖLI! 

 

 

Akciós e-cigi termékek

KAPCSOLAT