E-cigaretta használata kamaszkorban

e-cigaretta kamaszkorbanNincs reális alapja a feltevésnek mely szerint a gyerekek vagy akár a kamaszok is rászokhatnak az elektromos cigire annak ízvilága miatt. Bár vádak vannak, nem bizonyították még semmiféle módon, hogy az elektromos cigi elősegítheti a rászokást a hagyományos cigarettára. Ugyanolyan abszurd módon hatna a feltételezés, hogy a fiatalok az izesített nikotin rágóra kaphatnak rá, mitöbb az elektromos cigi esetében sokkal magasabb árakról beszélünk, mint a nikotin rágók esetében, ez a legtöbb fiatal esetében nem kifizetődő befektetés. 

Más a helyzet a hagyományos cigarettánál, ahol jelentősen kisebb öszegekről van szó és konyebben beszerezhető a fiatalok számára is, még a tiltások és törvény rendeletek ellenére is.
 
Felmérések által az is kiderült, hogy csekély azoknak a fiataloknak a száma, akik úgy próbálják ki az elektromos cigit, hogy előtte nem próbálták a hagyományos cigarettát, és tény az is, hogy a fiatalok körében inkább kíváncsiságról beszélhetünk, nem a cigarettázásról való leszokási kisérletről. Ez normális magatartás a fiatlok körében, egy fajta felnőttségérzetet adhat a cigarettázás, de általában ennek az egészségetelen, de könyebben elérhető formáját választják, ami a hagyományos cigaretta. Azonban nem készült még a mai napig sem egy átfogó kutatás arról, hogy a fiatalok hogyan is viszonyulnak igazából az elektromos cigi használatához.
 

Vásárlói információk

Visszatérő vásárlóink mindig

TÖRZSVÁSÁRLÓI  ÁRON,

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

rendelhetnek, mely árakat a 

ZÖLD SZÍN JELÖLI! 

 

 

Akciós e-cigi termékek

Elektromos cigi akciók

Elektromos Cigi

NYEREMÉNYAKCIÓ !

A sorsolás: november 1 !

A nyeremény egy elektromos cigaretta készlet :

iStick 40 W TempControl BoxMod !

A kalapba azok kerülnek be, akik:

elektromos cigi nyertes

Az októberi szerencsés:

Jeles Réka

Budapest

 

KAPCSOLAT

 

E - mail: info@ecigaretta.eu