Minőség, megbízhatóság - készülékek 1 év garanciával!

Felhasználási és Szerződési Feltételek

Tisztelt Látogatónk!
Webáruházunk  Magyarország területére 
NEM SZÁLLÍT NIKOTINT TARTALMAZÓ UTÁNTÖLTŐ FOLYADÉKOKAT, ELŐRE TÖLTÖTT KÉSZÜLÉKEKET!
 
Jogszerűen ezeket a termékeket - Magyar állampolgárként, Magyarország területén - csak a Nemzeti Dohányboltokban tudják beszerezni!

 

A www.ecigaretta.eu. webáruház böngészésével és használatával Ön tudomásul veszi a honlap használatára és szolgáltatásaira vonatkozó általános szerződési és felhasználási feltételeket, az adatkezelési feltételeket és azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el, és minden pontjával egyetért.

Kérem, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni portálunknak, figyelmesen olvassa el az alábbiakat és kizárólag abban az esetben vegye igénybe a szolgáltatásokat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. 

Tudomásul veszi, hogy bármely termék megrendelése esetén a jelen ÁSZF elfogadása, nyilatkozatnak bizonyul és fizetési kötelezettséget von maga után.
Jelen dokumentum elektronikus formában kerül megkötésre, nem kerül iktatásra, de PDF formátumban letölthető és kinyomtatható. Magatartási kódexre nem utal.

Amennyiben a Szerződési és felhasználási feltételek elolvasása után további kérdése lenne, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

I. Az üzemeltető adatai:

 

Név : Gnath S.R.O – továbbiakban üzemeltető

Székhely: Hlavna 22, 94301 Sturovo - Slovakia

Postacím: Hlavna 22, 94301 Stúrovo - Slovakia

email cím:  [email protected]

Szerződés nyelve: magyar

 

II.  Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:
 

A webáruház elsősorban elektromos cigarettákat és ezek alkatrészeit forgalmazza.

 

Tevékenységi köre azonban kiterjed az egészséges életmód, a szervezetre káros külső körülmények illetve belső késztetések megszüntetése/mérséklése céljából gyártott, nemzetközileg elfogadott/engedélyeztetett termékek forgalmazása.

A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.  Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

A házhoz szállítás költségei külön, önálló tételsort képeznek.

 

III. Vásárlás - rendelés -  fizetés menete

 Rendelés menete


1. Bejelentkezés

Webáruházunkban csak 18 év feletti személyek vásárolhatnak!

Az ÁSZF elfogadásával Ön kijelenti, hogy a 18. életévét már betöltötte. 

Alapesetben a vásárláshoz nem szükséges regisztrálni/bejelentkezni!

Ezt csak abban az esetben kell megtennie, ha létre akar hozni egy személyes fiókot - ahol tároljuk megadott adatait, a későbbi vásárlások megkönnyítése érdekében, illetve ha az Önt megillető törzsvásárlói kedvezményekben kíván részesülni!  A kedvezményrendszer csak akkor működik - jogosultság esetén -, ha a vásárlás megkezdése előtt a regisztrációnál megadott adataival bejelentkezik!

Regisztrálni a főoldalon tud, az új fiók létrehozása menüpont alatt - illetve a rendelés leadását követően a visszaigazoló e-mailben opcióként felkínáljuk Önnek ezt a lehetőséget, külön link segítségével.

 

2. Válogatás

A kiválasztott terméket a " kosárba " gomb megnyomásával teheti be az összesítésbe, majd folytathatja a böngészést vagy továbbléphet a rendeléshez.

 

3. A kosár tartalmának frissítése, törlése és véglegesítése

                                      

A kosár tartalmának megjelenésekor a vásárlást tovább folytathatja, véglegesítheti - egyes termékeket törölhet.

 

4. Rendelés

 

A  " Rendelés " gombra kattintva adhatja meg az adatait illetve megjegyzést fűzhet a rendeléséhez - itt választhatja ki a szállítási módot is:

ami lehet:

Házhozszállítás futárszolgálattal – utánvéttel  - 1 690  Ft.

A Webáruházban megrendelt termékek házhozszállítását a futárszolgálat végzi. Kézbesítés előtt a megadott telefonszámon egyeztet!

 

 

Banki utalás – jelenleg szünetel

 

 

 

5. A szerződési feltételek elfogadása

Amennyiben a megadott adatok helyesek, el kell fogadnia  a szerződési feltételeket, amely egyben azt is jelenti, tudomásul veszi, hogy  a megrendelése fizetési kötelezettséget von maga után.

 

6. „Rendben, mehet” gombra kattintva adható le a rendelés.

 

  Amennyiben szükséges, a rendelés a „Vissza” gombbal módosítható és a rendelést bármikor megszakíthatja, és kosarának tartalmát törölheti.

Egy adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók.

 

7. Visszaigazoló email a rendelésről.  A Webáruház a megrendelésről automatikusan egy visszaigazoló e-mailt küld egy proforma számával a megadott email címére. Ha az email nem érkezne meg, célszerű a spam mappát megnézni!

 

8.  A termékek szállítási határideje:
 

A termékek szállítása általában 1 - 3 munkanapot vesz igénybe.

Házhozszállítás esetén a termékeket a Szolgáltató munkatársa csomagolja be, mely szolgáltatásért külön díj nem kerül felszámításra.  Valamennyi csomag esetében mellékelten megtalálható a termékek vételárát, valamint az egyéb járulékos költségeket tételesen tartalmazó részletes számla, magyar nyelvű használati utasítás, garanciajegy.

 

IV. Garancia, jótállás, szavatosság


A webáruházunkban forgalmazott termékekre szavatosság vonatkozik (gyártási hibából, vásárláskor meglévő hibák). Szavatossággal kapcsolatos igények ügyintézésekben a mindenkori erre vonatkozó jogszabály szerint járunk el. A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását webáruházunk felé e-mailben vagy telefonon, elérhetési adatainkat a KAPCSOLATFELVÉTEL menüpontban tekintheti meg. Szavatossági jog érvényesítéséhez a vásárolt árut a vevőnek vissza kell juttatnia az eladóhoz. A reklamációt a bejelentést és a visszajuttatást követő 15 (tizenöt) munkanapon belül kivizsgáljuk.  Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Hat hónap eltelte után a fogyasztónak kell bizonyítania azt, hogy a hiba már a vásárlás pillanatában is benne volt a termékben. Szavatossági igény esetén a vevő kérheti a termék javítását, ha a javítás nem lehetséges, a cseréjét. Nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.

A fenti jogok csak hibás teljesítésnél gyakorolhatóak, a fogyasztó által okozott hibánál nem!

A vásárolt termék elveszíti a szavatosságát:

•             nem rendeltetésszerű használat,

•             szakszerűtlen ápolás, tisztítás,

•             rongálás,

•             szavatossági idő alatt nem a kereskedő által történő javítás

 

A kapcsolatos jogszabályokat itt olvashatja el:

19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet

 főbb szabályai:

A vállalkozás a szerződésben a rendelet rendelkezéseitől a fogyasztó hátrányára nem térhet el.  A vállalkozásnak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb 15 ( tizenöt) napon belül elvégezze. A vásárló kötelessége a szerződés megkötésének bizonyítása (számlával, vagy akár csak nyugtával).

A vállalkozás a vásárló  bejelentett szavatossági vagy jótállási igényéről köteles jegyzőkönyvet felvenni. Jegyzőkönyv minta

A jegyzőkönyv másolatát haladéktalanul, igazolható módon a fogyasztó rendelkezésére kell bocsátani.

Ha a vállalkozás a fogyasztó szavatossági vagy jótállási igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról – az igény elutasítása esetén az elutasítás indokáról és a békéltető testülethez fordulás lehetőségéről is – öt munkanapon belül, igazolható módon köteles értesíteni a fogyasztót.

A vállalkozás a jegyzőkönyvet az annak felvételétől számított három évig köteles megőrizni, és azt az ellenőrző hatóság kérésére bemutatni.

 

V. Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 (tizennégy)  naptári napon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a  Név : a Gnath s.r.o.  köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 (tizennégy) napon belül a szállítási költséggel együtt.. A termék visszajuttatásának költsége a vevőt terheli.

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól

 

Elállási jog gyakorlásának menete

 

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre Név : GNATH S.R.O.  – Hlavna 22, 94301 Stúrovo - Slovakia - email:  [email protected].  Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

 

 

Az elállás joghatásai

 

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, az Öntől beérkezett minden kifizetést haladéktalanul, de legkésőbb az Ön e szerződéstől való elállásra vonatkozó döntéséről szóló értesítésének kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítünk, ideértve a szállítási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos szállítási módtól az Ön döntése alapján történő eltérésből adódnak.) A visszatérítés során ugyanazt a kifizetési módot alkalmazzuk, mint amelyet Ön az eredeti ügylet során alkalmazott, kivéve, ha Ön más kifizetési módhoz kifejezetten beleegyezését adja; mindenesetre ezen visszatérítés következményeképpen Önt semmilyen díj nem terheli.

Postai levél útján történő elállásnál a levél  postára adásának dátumát vesszük figyelembe a 14 nap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő 14 napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.


 VI. Adatkezelés

 

1. Általános tudnivalók
 

A www.ecigaretta.eu webruház - üzemeltetője: a  GNATH S.R.O.  - tiszteletben tartja az oldalt felkereső személyek - továbbiakban Felhasználó - személyes adatokhoz fűződő jogait.

Jelen nyilatkozat információt nyújt, hogy Üzemeltető milyen adatokat tart nyilván, miként használja fel, továbbá az adattovábbításról és a Felhasználó által kért adatmódosítás és adattörlés lehetőségéről ad tájékoztatást.

Az adatfelvétel, felhasználás és továbbítás a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően történik.

Az oldal látogatásának és használatának feltétele, hogy a látogató előzetesen elolvassa és elfogadja jelen Adatvédelmi Nyilatkozat teljes tartalmát.

 

2. Adatok felvétele, felhasználása és továbbítása
 

a., Adatfelvétel és felhasználás

Az oldalról történő megrendeléshez regisztráció szükséges. A regisztrációkor megadott adatok a számla kiállításához és a megrendelt termék kiszállításához szükségesek.

A személyes adatok megadása minden esetben önkéntes, az adatkezelés jogalapja a Felhasználó hozzájárulása, amelyet adatai megadásakor ad meg.

Az adatok kezelője  a  GNATH S.R.O.

Regisztrációkor és megrendeléskor megadandó személyes adatok:

- Név

- Számlázási és szállítási cím

- Telefonszám

- E-mail cím

- Cég esetében:   - cégnév és adószám

Félbehagyott regisztráció vagy az adatok megadása esetén az oldal elhagyásával személyes adatot nem tárol el rendszerünk.

A webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó ip címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek.

A webáruház rendszer használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyezni szükséges, enélkül bizonyos funkciók működésképtelenek.

b., Adattovábbítás

Az oldal használata során rendelkezésünkre bocsátott személyes és név nélküli adatait bizalmasan kezeljük, biztonságosan tároljuk, a Felhasználó hozzájárulását meghaladó módon  nem használjuk fel és nem továbbítjuk harmadik fél részére.

Kivételt képez ez alól a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok Postának/futárszolgálatnak történő továbbítása. Ezen adatok a következők:

- Név

- Szállítási cím

- Telefonszám

 

3. Adattárolás, adatmódosítás és törlése
 

Az Adatvédelmi törvény értelmében Felhasználónak jogában áll rögzített adatairól tájékoztatást kapni.

Jogában áll adatainak törlését, helyesbítését kérni, ezt bármikor írásban megteheti.

Adatait a megadástól számított 5 évig őrizzük meg, amennyiben erről másképp nem rendelkezik.

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

Felhasználó által megadott adatok valótlansága, hiányossága vagy pontatlansága illetve a jelen Nyilatkozatban foglalt feltételek vagy a vonatkozó jogszabályok megsértése esetén nem áll módunkban felelősséget vállalni!

A rendszert érő bármilyen támadásból, jogosulatlan behatolásból származó adatbázis sérülésért, adatlopásért vagy egyéb kárért felelősséget nem áll módunkban vállalni.

 

4. Tájékoztatás

Az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglalt rendelkezésekre a magyar jog előírásai az irányadóak. Amennyiben vita esetén a felek békésen, peren kívül megegyezni nem tudnak, a jogviták eldöntése a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező magyar bíróságok előtt történik.

Az Üzemeltető jelen Nyilatkozatban foglalt rendelkezéseket - a vonatkozó jogszabályok keretein belül - bármikor módosíthatja, mely módosításokat a Felhasználó az oldal megnyitásával tudomásul veszi és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Adatvédelmével kapcsolatban +36 70 252 6508 elérhetőségen szívesen állunk rendelkezésére.


VII. Biztonság


A  webáruház Linux/PHP alapokon működő információs rendszer, biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit. A Weboldalon való vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.


VIII. Jogviták rendezése
 

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással.

A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.

Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.

 

 

Megnyitott a cbdcenter.hu, ahol kannabisz CBD olajok, cseppek kaphatók kedvezményes áron. Az oldalon találsz még CBD kapszulákat, sprayket, teákat és krémeket, továbbá gyógygombákat.

 

Vásárlói információk

Visszatérő vásárlóink mindig

TÖRZSVÁSÁRLÓI  ÁRON,

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

rendelhetnek, mely árakat a 

ZÖLD SZÍN JELÖLI! 

Törzsvásárlói tájékoztató

 

 

Akciós e-cigi termékek

KAPCSOLAT

 

 

Partnereink