Minőség, megbízhatóság - készülékek 1 év garanciával!

Az elektromos cigi reális alternatíva a leszokás felé

A dohányzás egy rossz, egészségtelen szenvedély, amitől a legtöbb dohányos maga is megszabadulna, ha tudna. Ezt persze könnyebb kívánni, mint megtenni, hiszen egy nagyon erős berögződésről van szó, amit még az elvonási tünetként jelentkező nikotinmentesszint csökkenés is megnehezít.

 A számtalan leszokást elősegítő módszer között van egy, amely számszerűen mérhető módon hatékonyabb a többinél, e pedig nem más, mint az elektromos cigi. A megnevezés persze félrevezető, hiszen csak jobb híján nevezik így, mert az elektromos cigi nem cigaretta a szó klasszikus értelmében. Nincs égés, nincsenek meg a cigaretta klasszikus összetevői sem, a hatásmechanizmusa és élettani hatása pedig teljesen különbözik a hagyományos dohányipari termékétől. Az elektromos cigi jelen pillanatban az általunk ismert leghatékonyabb leszoktató eszköz, amennyiben a leszokás alatt a hagyományos cigarettáról való leszokást értjük. 

<--break->

A használói közösség tagjainak beszámolói alapján az eszközre való sikeres áttérés és a hagyományos cigaretta használatának végleges elhagyása nagyon magas arányú. Az elektromos cigi tehát joggal nevezhető leszoktató eszköznek, még akkor is, ha ilyen besorolást csak az illetékes hivatal adhat. A kutatások szerint kilencvenöt százalékos leszokási arány több mint meggyőző lehet azoknak, akik komolyan gondolják, hogy tesznek valamit a maguk és a környezetük egészsége érdekében. Nagy előny, hogy az elektromos cigi a fokozatosságot biztosítja, ugyanakkor a leszokást megcélzó személynek nem lesz hiányérzete, hiszen a megszokott mozdulatokat és élményt nem kell nélkülöznie, valamint a nikotinmentesfüggőséget sem egyik percről a másikra kell felszámolnia, hanem lépésről lépésre. Az elektromos cigi tehát az az eszköz, amivel a dohányzás káros részétől megszabadulni akarók sikerre számíthatnak.

 

Vásárlói információk

Visszatérő vásárlóink mindig

TÖRZSVÁSÁRLÓI  ÁRON,

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

rendelhetnek, mely árakat a 

ZÖLD SZÍN JELÖLI! 

 

 

Akciós e-cigi termékek

Elektromos cigi akciók

 

NYEREMÉNYAKCIÓ !

A sorsolás: június 3 !

A nyeremény:

iJust S e cigi kitt

A kalapba azok kerülnek be, akik:

elektromos cigi nyertes

Az áprilisi szerencsés:

Nagy Csaba

Győr

 

 

KAPCSOLAT