Trafikmutyi kontra elektromos cigi - megint egy új falat!

Elkészült a törvénytervezet, amit bárki olvashat a kormány honlapján.

A javaslat egyértelműen kimondja az elektromos cigaretta internetes kereskedelmének tilalmát, egyben megtiltja - illetve kizárólag csak a Nemzeti Dohányboltoknak teszi lehetővé - a kiskereskedelmét is!

Ez felülmúlja a legmerészebb elképzeléseinket is - nélkülöz mindenféle racionális törekvést, minden szakmai megalapozottságot!

Segíts megmenteni az elektromos cigaretta magyarországi létezését! Írd alá a petíciót: 

https://www.change.org/p/magyarorsz%C3%A1g-korm%C3%A1nya-racion%C3%A1lis...

Több kérdés merül fel az emberben a hír hallatán: Mióta dohánytermék az elektromos cigaretta? Milyen jogon szüntet meg egy komoly adóbevételt termelő, prosperáló iparágat az állam? Mi lesz a vaperekkel? Hozzá nem értő, motiváció nélküli kereskedőktől fogják beszerezni a tartozékokat? Mi lesz azokkal az emberekkel, akik ezzel foglalkoznak? Hány ember kerül ismét utcára a lelkiismeret nélküli rablógazdálkodás miatt? A törvénytervezet véleményezésére 2 ( KETTŐ !! ) nap állt rendelkezésre! Példátlan!  

Reméljük, nem az eddigi kommunikáció gyakorlatát követik a minisztérium munkatársai, hanem a beérkezett véleményeket elolvassák, értelmezik, majd szakmai egyeztetésen meggyőződnek arról, hogy téves a képviselt álláspontjuk.

Egy nagyon rövid eszmefuttatás - mondjuk szösszenet:

Felelős egészségügyi államtitkárságunk szerint az e cigaretta veszélyes, egészségre ártalmas... Nézőpont kérdése!

Evvel az erővel a víz is halálos méreg! Hisz' a vizet fogyasztók 100 %  - a meghal....