A leghatásosabb leszoktató eszköz: elektromos cigaretta!

Elektromos cigaretta - rémes?
Sokak szerint az.. Pedig az egyik legjobb módja a dohányzás abbahagyásának: elektromos cigaretta!
A dohányosok többsége - az alacsony nikotintartalmú, " hegyi levegőt " szívó - a mozdulatoknak, a füst gomolygásának a rabja, leginkább akkor gyújt rá, ha épp nem tud mit kezdeni a kezével.. A pszichológusok szerint ez pótcselekvés!
Elektromos cigi - megoldást kínál! Remekül lehet vele matatni is.... :)
Elektromos cigi - van füst, pöfékelhetsz ezerrel!

Van ebben némi igazság, de azért a dohányosok tudják, hogy mit jelent a reggeli kávé után egy jó, mély slukk a cigarettából..
A baj akkor kezdődik, amikor ez a slukk heves, fullasztó köhögésben folytatódik. Persze, az első stádium a közvetlen ébredés utáni köhögés, ami azonnal elmúlik, ha rágyújt az ember. De ez az etap nem tart ám sokáig, legfeljebb pár évig. Utána jön a reggeli, görcsös köhögőroham, ami a végén már szinte fuldoklásba torkollik. Komoly bagósok - akik szeretnek dohányozni, s magasról tesznek a különféle káros hatásokra - amikor elérik ezt az állapotot, akkor gondolkoznak el először azon, hogy ha nem is abbahagyni, de mérsékelni kellene..
A megoldás tálcán kínálja magát: váltani kell elektromos cigarettára! Megmarad az élmény, megmarad a füst, csak éppen az a temérdek káros anyag - többek között a kátrány, a szénmonoxid -, nem kerül az elkínzott tüdőbe többet. Két nap után már nincs reggeli fuldoklás, nincs levertség, nincs oxigén hiány.. Már akkor érezhető eredményeket érsz el, ha csak a felére csökkented a napi cigaretta adagodat!
De ha az elektromos cigaretta segítségével sikerül napi 2 -3 szálra csökkenteni, akkor teljesen megváltozik az életed!
Természetesen a végső megoldás a teljes leszokás, ami után elindulhat a szervezet regenerálódási folyamata.