Hol tudhatod biztonságban az e cigaretta készletedet?

Elektromos cigaretta egységek kis méretűek és tömörek, épp ezért remekül hordozhatóak, hisz a legkisebb helyen is elférnek. Sajnos rengetegen nem tartják biztonságos helyen elektromos cigaretta egységeiket - ahol védve van a veszélyektől... Helytelen, nem megfelelő tárolás esetén - elektromos cigaretta élettartama csökkenhet, sőt sok esetben teljesen el is romolhat az eszköz.

S amikor megtörtént a baj, például egy nagyobb ütés éri oldalról az elektromos cigarettát, akkor megeshet, hogy már nem működik úgy, ahogy kellene, illetve a legrosszabb esetben egyáltalán nem is működik. Ezeket a kellemetlenségeket mindenképp el kell kerülnie minden egyes elektromos cigaretta tulajdonosnak, hisz a helyes tárolás meghosszabbítja az élettartamot, mint a legtöbb eszköz esetében! Cikkünkben arra világítunk rá, hol nem szabad, illetve hol érdemes tartani az elektromos cigarettát!
Ahol semmiképp se tarts az elektromos cigarettád:
A nagy igazság az, hogy rohanó világunkban szinte már a táplálkozásra sincs idő, az alvásra se nagyon, nem hogy még az e cigaretta helyes tárolására... Emiatt történik hát meg az, hogy rengetegen helytelenül tárolják , csak úgy berakva a zsebbe, vagy csak úgy beledobják a hátizsákba, gondolván, hogy úgysem lesz semmi baja. Azt viszont jó, ha tudod, hogy a zsebed nem a legideálisabb hely az e-cigi számára, s a hátizsák sem jelenti a teljes biztonságot. .
Úgy gondolod, hogy a zsebed a legjobb választás, hisz tuti nem esik ki, s egyszerűen hozzáférhetsz. Jó ötletnek tűnik, de semmiképp sem az! Márt csak azért sem, hisz a nap mint nap járkálsz, le és fel, munkahelyre, egyetemre, iskolába. Ha rohansz vagy épp ülsz, akkor elég nagy nyomás nehezedik az e-cigire, nem is beszélve arról, hogy akár ki is eshet egy óvatlan pillanatban. Kerüld hát el ennek veszélyét, vigyázz arra, hogy el ne törjön az e-cigid, s ne tartsd a zsebedben! Arról nem is beszélve, hogy a zsebedben rengeteg kórokozó lakozik... S még egy érdekes dolog: ezen a helyen állandóan jelen van a következő alattomos kis dolog, a zsebpiszok! Mindenhova beférkőzik, bejut a legkisebb résekbe is, ellehetetlenítve az elektromos kontaktus megvalósulását!
Ugye, hogy így már nem is olyan tuti hely a farmered zsebe?
Ha az elemekről van szó, akkor természetesen ezeket száraz helyen kell tartani, ott ahol nem éri direkt napfény, illetve nincs kitéve nagy melegnek vagy hidegnek. A hőmérséklettel akkor is kell számolni, ha az valamiféle tartóban van. Mindemellett nem ajánlatos a kocsiban sem tárolni az e-cigit, hisz a gépjárműben nyáron nagyon felmelegedhet a hőmérséklet. Fontos azt is tudni, hogy olyan helyen tárold, ahol sem állatok, sem kisgyerekek nem kerülnek vele közvetlen kapcsolatba. Ha töltöd az e-cigid, akkor mindenképp olyan helyre tedd, ahol nem éri el a háziállatod, s kisgyermek sem férhet hozzá! A legfőbb biztonság érdekében semmiképp se hagyd az elektromos cigid szem előtt!
Használj védőtartót
Egy védelemre készített táska illetve kisebb tartó mindenképp a legbiztosabb megoldást jelenti. Számtalan minőségi e cigaretta, köztük az ego, evod típusai mellé is vásárolhatsz különféle tartókat. Ezek a tartók nem csak biztonságosak s védik az e-cigid, de nagyon divatosak s mutatósak is - nőknek s férfiaknak egyaránt. Ideális esetben az e-cigid szétszedheted, s berakhatod a tartóba, ahol semmi baja sem lesz. Ha szétszeded, akkor attól is megóvod az eszközt, hogy esetleg átvált, vagy kifolyik a folyadék. Természetesen a tartókban plusz patront és elemet is tarthatsz. Ezek által nem csak védve lesz az e-cigid, de ha szükséged van a többi tartozékra, akkor kéznél lesznek a fontos alkatóelemek.

Ha azt szeretnéd, hogy bármikor működésre készen elővehesd az e-cigarettád, s szeretnéd, hogy az mindig biztonságban legyen, akkor mindenképp szerezz be egy minőségi tartót! Ezáltal nem csak magasabb lesz az elektromos cigaretta élettartama, de minden kellemetlenségtől meg tudod azt óvni. Válaszd hát a nyugodt e cigaretta élvezetet, válassz te is biztonságos tartót!
Áruházunkban megtalálod a speciálisan erre a termékkörre kifejlesztett tartókat, különböző méretben! Nézz körül a tartozékok menüpontban!