Minőség, megbízhatóság - készülékek 1 év garanciával!

Az elektromos cigi története

elektromos cigarettaAz elektromos cigi sokkal rövidebb pályafutásra tekint vissza, mint hihetnénk. Az első, valóban használható elektromos cigaretta darab alig 2003-ban készült el, és mint sok minden másban, ebben is a kínaiak jártak az élen. A Hon Lik nevet viselő feltaláló, szinte természetes módon maga is láncdohányos volt, de ez nem jelenti azt, hogy tudatos módon készült volna az elektromos cigi feltalálására. Saját bevallása szerint az ötlet álmában jön, mikor is a köhögéstől fulladozva felébredt, kipattant az isteni szikra. Az úriembert minden bizonnyal az is motiválta, hogy édesapja tüdőrákban húnyt el, ő maga pedig el akarta kerülni ezt a sorsot.

Mint annyi más találmány esetében, most is a motiváció és a kreativitás vezetett az elektromos cigi kitalálásához. A feltaláló célja kettős volt, meg akarta őrizni ugyanis a dohányzás élvezetet nyújtó részét, ugyanakkor mellőzni akarta a káros hatásokat, vagy legalább is azok többségét. Az elektromos cigi ebből a szempontból már a kezdet kezdetén sikeresnek volt mondható, és gyakorlatilag mai napig ebben áll a lényege. Megadja a dohányosnak a tökéletes illúziót, ugyanakkor a káros anyagok java része nem jut a tüdőbe, így a véráramba sem. Az elektromos cigi útja a továbbiakban szinte diadalútnak értékelhető, hiszen a kiforrott változatát 2006-tól már Európában, 2008-tó

l pedig az Egyesült Államokban is bárki megvásárolhatta. Azóta az elektromos cigi számos változata és márkája elterjedt szerte a nagyvilágon, és komoly hasznot hozó üzletággá vált, akárcsak hagyományos változata.

 

 

Vásárlói információk

Visszatérő vásárlóink mindig

TÖRZSVÁSÁRLÓI  ÁRON,

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

rendelhetnek, mely árakat a 

ZÖLD SZÍN JELÖLI! 

 

 

Akciós e-cigi termékek

Elektromos cigi akciók

 

NYEREMÉNYAKCIÓ !

A sorsolás: június 3 !

A nyeremény:

iJust S e cigi kitt

A kalapba azok kerülnek be, akik:

elektromos cigi nyertes

Az áprilisi szerencsés:

Nagy Csaba

Győr

 

 

KAPCSOLAT